Over Mijzelf

Ik stel mijzelf graag even aan  je voor.

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, ben ik 54 lentes jong. Acht jaar geleden heb ik het roer helemaal omgegooid. Van een vaste kantoorbaan, naar zelfstandig personal trainer. Om gecertificeerd personal trainer te worden, volgde ik een 2 jaar durende opleiding.

In 2016 startte ik voor mezelf. In de afgelopen 6 jaar heb ik veel kennis opgedaan. Niet alleen over trainingen, maar ook over het menselijk lichaam, voeding en leefstijl.

Naast personal trainer, ben ik ook gecertificeerd gewichtsconsulente. Hierdoor kan ik jou helpen bij de combinatie van voeding en beweging. Door deze combinatie, hielp ik veel vrouwen afgelopen jaren om af te vallen.

Ik volg zeer frequent cursussen op het gebied van bewegen en voeding, zodat ik met de nieuwste ontwikkelingen en trends mee ga.

Sinds oktober 2021 heb ik mijn eigen trainingsstudio bij atletiekvereniging Atverni te Nieuwegein. Hier kun je 1 op 1 trainen of in groepsverband. Wanneer je bij mij 1 op 1 traint houd ik alles bij. Zo kan ik goed jouw progressie meten en vooruitgang boeken!

Snel aan de slag?

Bel Rosé op 06 111 28 950

Sportvasten met Rosé