Over Rosé

Van een kantoorbaan naar de fitnesswereld

Hoe ik een persoonlijke trainer werd

Hallo, ik ben Rosé Russell-Lammerts en ik stel me hier kort even voor. Ik ben een vitale vijftiger die het roer helemaal heeft omgegooid. Waar ik vroeger een vaste kantoorbaan had, heb ik me gedurende twee jaar omgeschoold tot een persoonlijke trainer. In 2016 begon ik volledig zelfstandig. De afgelopen jaren waren voor mij een leerschool waarin ik veel kennis vergaarde over trainingen, het menselijke lichaam, voeding en levensstijlen.

Personal trainer

Personal coaching aanvragen?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Op de hoogte van de nieuwste trends

Personal trainer & gewichtsconsulente

Naast een personal trainer ben ik een gecertificeerd gewichtsconsulente. Ik help je dus niet alleen meer te bewegen met cardio– en krachttraining, maar eveneens je voedingspatroon aan te passen. Je gezondheid verbeteren, staat voor mij op nummer één. Opdat ik met de nieuwste ontwikkelingen en trends mee zou zijn, school ik me trouwens geregeld bij.

In mijn trainingsstudio op het terrein van atletiekvereniging Atverni in Nieuwegein kan je voor een-op-eenbegeleiding of een groepstraining kiezen. Interesse om met mij aan de slag te gaan? Laat dan snel iets van je horen. Ik hoop je beter te leren kennen via een gratis intakegesprek.

voedingscoach