Sportvasten

Glasses of tropical juices
Verantwoord gewicht verliezen

Een sportvastenkuur die zijn effect bewijst

Je in amper tien dagen energieker, fitter én slanker voelen, kan met een sportvastenkuur. Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode waarbij je lichaam de switch maakt van koolhydraten- naar vetverbranding.

In die korte periode zal je op een verantwoorde manier 2 tot 6 kg verliezen met de hulp van een privétrainer. De eerste drie dagen bouw je je reguliere voeding af, waarna je drie dagen sapjes drinkt. In de laatste vier dagen schakel je gecontroleerd weer over naar je normale voeding.

Daarbovenop doe je dagelijks een duurtraining van 20 à 30 minuten, die je makkelijk thuis kan voltooien. De intensiteit ervan bepaal ik samen met jou.

Voel je energieker & fitter

De voordelen van sportvasten

Ik zet alle voordelen van sportvasten hieronder nog even voor je op een rij:

close up of woman measuring waist by tape in gym

Meer weten over sportvasten?

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Inclusief een voedingsplan en supplementen

Make the switch met sportvasten

Met sportvasten maak je ongetwijfeld the switch. Je kan ook voor kracht- of wandelvasten kiezen. Mijn pakket bestaat uit coaching gedurende het hele programma en een voedingsplan voor tien dagen. Ook krijg je supplementen voor het natraject Keep The Switch. 

Enkele voorwaarden zijn dat je niet in behandeling bij een arts bent, geen medicatie gebruikt en geen voedingsproblematiek hebt. Klaar om ermee te beginnen? Bestel dan vandaag nog je pakket via mail! Meer informatie over mijn ervaring met sportvasten vind je op mijn persoonlijke pagina van de sportvastenwebsite.